Un veí alerta de l'entrada de vehicles en direcció prohibida al carrer Canari

Assegura que alguns vehicles entren en sentit contrari per evitar aturar-se en el semàfor de l’avinguda de Can Sucarrats

Un veí de Rubí que viu al carrer Canari, a la urbanització d’Els Avets, alerta que tot i ser una via de sentit únic hi ha vehicles procedents de l’avinguda de Can Sucarrats que entren en sentit contrari. “Això suposa que algun dia tindrem un accident greu”, es lamenta aquest veí, pare de tres fills que van a les escoles de la zona.

/uploads/s1/25/89/75/66/captura-de-pantalla-156_46_800x400.png

 

Segons aquest veí, alguns cotxes que accedeixen al carrer Canari en direcció prohibida ho fan per no haver d’aturar-se en el semàfor que hi ha l’avinguda Can Sucarrats amb l’avinguda Can Fatjó. “El problema és que la velocitat amb la que entren és molt alta i això condiciona que si hi ha algú creuant el carrer tindrà un marge de reacció nul i hi haurà una desgràcia”.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.