El músic Gerard Quintana presenta el seu llibre a Rubí

Segona incursió literària del cantant de Sopa de Cabra

Aquest dimarts 13 d’abril, a les 19:30 h, el músic i cantant Gerard Quintana presentarà el seu llibre "L’home que va viure dues vegades", al Racó del llibre. L'obra, distingida amb el Premi Ramon Llull 2020, serà introduïda per Rocío Avila.

Gerard Quintana va iniciar la carrera de periodisme a la UAB i la d’interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona. És conegut per ser el cantant de la banda gironina Sopa de Cabra des del 1986 i l’autor de cançons com 'Camins' o 'El Far del Sud'. Amb gairebé vint-i-cinc treballs discogràfics realitzats i més de dues-centes cançons i adaptacions, aquesta és la seva segona incursió en la ficció literària.

 

A l'obra es relata com la Maria i els seus fills, l'Àngel i l'Alba, de cinc i set anys, arriben una tarda plàcida de setembre a la platja després de saber que el vol del pare, el Salvador, ha estat cancel·lat i que torna amb el darrer avió de la nit. El que passarà en aquella petita cala ho canviarà tot per sempre. Aquesta és la història del Salvador Martí, el fill que haurà de lluitar contra el destí quan rep una herència enverinada del seu pare; el noi que, avergonyit del món, trobarà ben aviat refugi a les pàgines dels llibres; el poeta que buscarà el seu reflex en les paraules de les dones i els homes que, abans que ell, van saber escriure amb bellesa i veritat el seu comiat.    

El protagonista d’aquest relat, el Salvador, és un home culte, un poeta d’èxit que signa les obres com Pere Ponsatí, l’alter ego de Gerard Quintana. El Salvador és també un melòman, i per tant la música d’estils molt variats té un pes important en el llibre, així com les referències cinematogràfiques i pictòriques.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.