contingut promocionat
Policlinic Torreblanca L

 

Et descobrim la tècnica lipolàser, el làser que acaba amb el greix localitzat

El tractament de lipolàser destrueix de manera controlada les cèl·lules de greix de les zones corporals on volem incidir

Ara pots lluir la silueta que sempre has volgut sense haver de sotmetre't a dietes, ni operacions. La tecnologia ja permet eliminar el greix de les zones més difícils i donar forma a la figura sense tractament quirúrgic. El tractament de lipolàser que aplica el Grup Policlinic aconsegueix resultats en una única sessió. El Dr. De Ros especialista en aquesta tècnica, a Grup Policlínic, explica què és i com s'aplica aquesta revolucionària tecnologia estètica.

 

Policlinic Rubi B

 

Què és la tècnica lipolàser?

El tractament de lipolàser destrueix de manera controlada els adipòcits (les cèl·lules de greix) de les zones corporals desitjades. La calor del làser provoca la ruptura de l'adipòcit, eliminant les cèl·lules de greix definitivament i sense lesionar altres teixits. Al seu torn, l'efecte tèrmic del làser provoca la retracció de la pell, impossible d'obtindre mitjançant la liposucció convencional, aconseguint una remodelació corporal.

Aquesta primavera el Grup Policlinic ha actualitzat la seva tecnologia mèdica amb un nou equip de lipolàser. Aquesta última i capdavantera tecnologia permet:

  • Continuar combatent el greix localitzat en àrees difícils
  • Oferir un procés menys dolorós i invasiu
  • Una recuperació més ràpida
  • Excel·lents resultats estètics

Aquesta tècnica de liposucció assistida per làser aconsegueix en una única sessió uns resultats altament satisfactoris en obtenir una remodelació corporal després de l'eliminació del greix.

 

Quines zones es poden tractar amb lipolàser?

Es poden tractar diferents zones, des de les més petites o també conegudes com a "zones tabú", on la dieta i l'exercici no tenen els efectes desitjats, és a dir en turmells, genolls, sacsó de l’esquena en la línia del sostenidor, cúmul de greix a la nuca, part baixa del pubis... fins a altres més grans com l'abdomen, la cara interna de les cuixes, les cartutxeres, els malucs, els saxons de la cintura... També s'obtenen uns excel·lents resultats en tractaments estètics dels homes com en el greix en les mames masculines. I fins i tot és possible tractar zones facials, com la papada o les ulleres amb grans resultats.

 

Com és el tractament amb lipolàser?

La primera consulta amb l’especialista és gratuïta i en ella el pacient pot conèixer el professional mèdic i aclarir tots els seus dubtes. A Grup Policlínic aquesta primera visita és gratuïta i la realitza el Dr. De Ros. En ella el doctor valora el/la pacient, li explica com serà el tractament i s'entrega el pressupost personalitzat i tancat. El dia del tractament el/la pacient ha d’estar a la consulta del doctor amb una antelació de 20 minuts per preparar-se. La durada del procediment dependrà de la/es zona/es tractades.

El tractament de lipolàser és ambulatori, no requereix cap ingrés i es realitza amb anestèsia local. El pacient pot reincorporar-se a les activitats habituals a les 24 o 48 hores. En els dies següents al tractament, el Dr. De Ros donarà consells a seguir que dependran de la zona tractada.

Al cap d’una setmana es realitza una visita de control, tot i que el/la pacient pot demanar consulta sempre que ho desitgi, sense haver d’esperar al dia de la visita de control. Al cap de dos mesos es realitza una segona visita de seguiment i finalment als 5 o 6 mesos es realitza una última visita on ja es veu el resultat final del tractament.

 

Qui és candidat per aquesta tècnica?

Són candidats/tes pel tractament de lipolàser persones amb dipòsits de greix en zones concretes i que no aconsegueixen resultats amb dietes ni esport. Aquesta no és una tècnica per aprimar ni eliminar cel·lulitis tot i que s’aconsegueix una bona qualitat de la pell després del tractament. Això és déu a l'acció de la calor del làser en la zona tractada i es tradueix en una retracció de la pell aconseguint un efecte tensor.

Reserva la teva primera visita gratuïta amb el Dr. De Ros a la web o al telèfon 93 515 39 99.

 

Policlínic Rubí

Carre de Pere Esmendia, 25, al costat dels jutjats

Telèfon: 93 697 80 40

 grup-policlinic.com

Més informació