contingut promocionat
Kids&Us logo

 

Kids&Us la revolució perquè nens i joves aprenguin anglès amb la seva metodologia única

Kids&Us revoluciona l'aprenentatge de l'anglès per a nens: Una nova forma divertida i efectiva d'adquirir un nou idioma

El mètode Kids&Us fomenta l'aprenentatge de l'anglès entre nens i les nenes a través d'un programa específicament creat per integrar en el seu dia a dia la nova llengua. L'escola fa servir una innovadora manera d'ensenyar que millora l'aprenentatge de la llengua a través de:

  Més info sobre Kids&Us

 


Començar aviat amb l'aprenentatge: A Kids&Us els infants s'inicien en l'anglès quan són molt petits, tot just quan estan més receptius per a l'aprenentatge de qualsevol llengua. Aprofitant la increïble capacitat innata dels nadons i nens per a l'aprenentatge, a les classes construeixen una base ben sòlida sobre la qual l'idioma flueix de forma senzilla i natural.

Immersió total: El mètode d'aquesta escola de referència fa que nens i nenes estiguin immersos en l'idioma tot el temps, com si fos la seva pròpia llengua, un fet que els ajuda a acostumar-se als sons, la fonètica i la manera de parlar de l'anglès com si fos la seva pròpia llengua materna.

Amb cançons, contes, jocs i molt més, capten l'atenció dels infants FOTO: Cedida

Amb cançons, contes, jocs i molt més, capten l'atenció dels infants FOTO: Cedida

 

La comunicació com a eix fonamental: A Kids&Us, posen èmfasi en parlar i entendre l'anglès abans de començar a llegir i escriure. Això fa que els més petits vagin desenvolupant les habilitats de comunicació en anglès des de ben petits, com si fos la seva llengua materna.

Aprenentatge divertit: Kids&Us posa a disposició dels alumnes una gran varietat de materials, desenvolupats pel seu propi equip pedagògic i avalat per una àmplia recerca en el món de l'ensenyament. Així doncs, amb cançons, contes, jocs, activitats de psicomotricitat, específicament creats, les classes de Kids&Us capten l'atenció dels nens i nenes de forma lúdica i estimulant.

Continuitat: El mètode Kids&Us evoluciona amb els nens i els acompanya en cada etapa del seu aprenentatge des del seu primer any fins als 18 on els alumnes que hagin completat la metodologia seran aptes per a l'obtenció de Proficiency.

Servei personalitzat: A Kids&Us, s'adapten a les necessitats dels nens i de les seves famílies. Ofereixen un horari flexible i, fins i tot, ofereixen un servei de recollida a l'escola, perquè les famílies puguin trobar l'opció que més els encaixi i s'adapti a les seves necessitats.

 

A Kids&Us, s'adapten a les necessitats dels nens i de les seves famílies FOTO: Cedida

A Kids&Us, s'adapten a les necessitats de nens i nenes FOTO: Cedida

  Més info sobre Kids&Us

Més informació