Mor l'exdirigent i exregidor del PSC de Rubí, Diego Martínez

Diego Martínez va ser regidor del PSC a l'Ajuntament de Rubí durant dos períodes de temps i també va ser directiu de la Unió Esportiva Rubí

Diego Martínez Cabrera ha mort aquest divendres a l'edat de 74 anys. Nascut a Cartagena l'any 1946, va arribar a Rubí el març de 1965 després de viure dels 2 als 19 anys al municipi de San Fernando a Cadis. 

En la política, Diego Martínez va començar a militar al PSC l'any 1978 i va ser regidor d'aquest partit a l'Ajuntament de Rubí durant dos períodes de temps: entre els anys 1987 i 1995, i entre 1999 i 2003, ja amb càrrecs dins del govern local. Va ser regidor d'esports i coordinador de districtes, on va tenir molta relació amb les entitats veïnals. 

 

Diego Martínez també va ser directiu de la Unió Esportiva Rubí, entre el 1994 i principis dels 2000 i a més, també va ser fundador de l'Olímpic de Can Fatjó. 

La cerimònia per acomiadar Diego Martínez serà demà diumenge a partir de les 12 h al tanatori de Terrassa, a la carretera de Montcada, 789.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.