L’esport com a base del futur

"L’aposta ha d’anar acompanyada d’inversions en equipaments esportius adequats per la riquesa esportiva que tenim a Rubí", opinen Lídia Calvet i Xavier Corbera

Centeners de nois i noies es desplacen cada dia per la nostra ciutat amb una bossa a la mà plena de material esportiu, il·lusions i, a voltes, frustracions. Al costat d’ells, molts pares i mares també carreguen un altre tipus de motxilla: alguns l’omplen pensant en els seus fills i els altres l’omplen pensant en ells mateixos.

Entre l’esport com a formació, creació d’hàbits saludables i creixement personal i l’esport vist des de la competitivitat, els resultats i mirall de la frustració dels pares, hi ha un abisme. Que cadascú opti per l’opció que cregui que farà més feliç els seus fills i els ajudi a créixer. Nosaltres ho tenim clar.

 

Però des de les administracions i els clubs sí que s’ha de marcar una línia concreta i aquesta ha de ser la de la formació, la col·laboració i l’acompanyament dels nois i noies. I això cal fer-ho amb determinació i amb un projecte esportiu de ciutat clar.

L’aposta ha d’anar acompanyada d’inversions en equipaments esportius adequats per la riquesa esportiva que tenim a Rubí. A part del futbol i de les inversions milionàries que es destinaran a un únic camp de futbol, calen camps d’entrenament per a donar resposta a la voluntat formativa de l’esport a Rubí. El GAER, el Cent Patins, el Vòlei, el futbol sala, el bàsquet, el patinatge artístic, l’atletisme i molts altres fa anys que pateixen un dèficit important d’instal·lacions per entrenar.

Passem de la competitivitat entre els clubs a la col·laboració i per fer-ho cal posar-los-hi fàcil amb la creació d’instal·lacions esportives perquè tots puguin donar sortida als centenars de nois i noies que volen practicar esport a Rubí.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.