Els del Sant Jaume hi tornarem

"Tornarem a prendre el carrer, a jugar amb la nostra canalla, a abraçar-nos amb les nostres iaies i avis, i a cantar i ballar i sense distància, que és com ens agrada als del Sant Jaume"

Estimades i estimats amics del carrer de Sant Jaume: aquest any no podrà ser. La Covid-19 ha pogut, atacant directament les nostres vides, afectar-nos la manera de viure i s'ha acarnissat amb una generació que no es mereixia acabar la seva vida, no gens fàcil, sola i sense acomiadar-se dels seus. Tot, molt dur.

Ens ha tocat viure temps difícils, però entre totes i tots ho superarem i ja en vindran de millors, perquè la vida ens deurà moltes trobades i festes, i sobretot, petons, abraçades i molt amor, que en definitiva és el que mou el món.

Des del Sant Jaume volem enviar una abraçada enorme i tot l'escalf a les famílies afectades directament i indirecta pel maleït virus; molts ànims al nostre comerç i teixit associatiu de Rubí i un reconeixement a la gent que està treballant per a combatre'l; els desitgem tota la sort del món i més. Gràcies infinites a sanitaris, cuidadores, treballadores d'hospitals, CAP i residències; sou el nostre orgull, i tenim el convenciment que gràcies a la vostra incansable feina i amb l'ajuda de tots i totes hi tornarem. Tornarem a prendre el carrer, a jugar amb la nostra canalla, a abraçar-nos amb les nostres iaies i avis, i a cantar i ballar i sense distància, que és com ens agrada als del Sant Jaume.

 

Aquest any no guarnirem el carrer; no farem sopars ni concerts; no ballarem i no compartirem amb Rubí 5 dies d'emocions, alegria i disbauxa, però no ho farem per falta de ganes, que en tenim, i moltes!; ho farem per a cuidar-nos, cuidar-vos i perquè estem convençuts que hi tornarem i ho farem amb més ganes. Quan ens retrobem, la farem grossa; serà sonada -ben merescut ho tindrem- i per tantes que en vindran, cuideu-vos, cuidem-nos, que el Sant Jaume us espera.

Salut i sort!

Visca el carrer de Sant Jaume i visca Rubí!

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.