L’associació rubinenca 4 Petjades demana ajuda per a l’Alma

La llebrera ha patit càncer i necessitarà un tractament de quimioteràpia

L’associació rubinenca 4 Petjades Animals rescata gossos i gats d’arreu del país. En el cas de l’Alma, va ser trobada a Ciudad Real ara fa 7 anys, quan un caçador s’havia desfet d’ella, estava famèlica i plena de perdigons.

Des de l’entitat expliquen que la situació de maltractament continuat ha impedit que l’Alma sigui adoptada per una família, i des de que està a Rubí viu en una casa d’acollida amb altres gossos que com ella, han passat per un trauma.

La llebrera ha patit càncer recentment i se li ha hagut d’amputar una de les potes. Tot i que es recupera favorablement al costat d’una altra gossa de teràpia, des de 4 Petjades expliquen que se li haurà d’aplicar un tractament de quimioteràpia, que se sumarà a les despeses de la costosa operació.

Per aquest motiu han organitzat un sorteig solidari i totes les persones que participin fent una aportació econòmica optaran a una sessió de perruqueria a l’establiment Dogneer de Sant Cugat.

L’associació de Rubí rescata animals en situació d'abandonament o maltractament i, a hores d'ara, té 6 gossos i 4 gats repartits en cases d’acollida de la ciutat. Es tracta d’animals que, a causa de les seves malalties o problemes de conducta, no es poden donar en adopció.

Des de fa dies han tornat a muntar paradetes solidàries i pròximament tornaran a estar al carrer per recaptar fons per ajudar als animals. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.