Una cinquantena de veïns reclamen una font d'aigua per al pipicà de Ca n'Alzamora

Recollida de signatures per demanar una font d’aigua i un segon accés a la zona d’esbarjo per a gossos

50 usuaris de la zona d’esbarjo per a gossos situada al carrer Antoni Sedó, al barri de Ca n’Alzamora, han signat una petició i l’han registrat a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de Rubí per reclamar una font d’aigua i una segona porta d’accés.

Aquesta zona d’esbarjo tancada i molt concorreguda té un espai de centenars de metres però tot i l’amplitud de l’espai no hi ha cap font d’aigua per abastir persones i animals, sobretot en els mesos que fa més calor.

Per aquest motiu, els usuaris del pipicà porten les seves pròpies garrafes d’aigua de casa o les reomplen a la font més pròxima i les porten a pes fins a un abeurador que han improvisat perquè els animals puguin mantenir-se hidratats.   

Abeurador improvisat a falta d'una font d'aigua. FOTO: Redacció

   

Aquesta operació es complica perquè en una de les portes d’accés que dóna a la zona de les vies de Ferrocarrils s’ha inhabilitat, amb la qual cosa els usuaris només tenen una entrada i han de caminar un centenar de metres més.  

Una de les portes d'accés del pipicà s'ha tancat. FOTO: Redacció

  

Els veïns també demanen que es comuniqui la zona d’esbarjo per a gossos gran amb un altre més petita adjacent per facilitar el pas de persones i animals d’un espai a l’altre.

La instància es va presentar el passat 18 d’agost a l’espera de rebre una resposta per part del consistori a la demanda dels usuaris signants.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.