Participa en el sorteig d'entrades per gaudir de dansa, música i més al Teatre Auditori!

Dansa, música i més per gaudir dels espectacles al Teatre Auditori de Sant Cugat

El TOT Cerdanyola, el TOT Sant Cugat i el TOT Rubí, conjuntament amb el Teatre-Auditori de Sant Cugat, sortegen una entrada doble per gaudir dels espectacles: Sara Baras- Sombras, Sweet California i La Reina de la Bellesa de Leenane. Si hi vols participar, només has d'emplenar el formulari que trobaràs més a vall. Molta sort!

Sara Baras, Sombras (Dv. 15/11/2019 a les 21 h)

Sara Baras, presenta Sombras un espectacle on la bailaora gaditana conjuga el seu ball virtuós amb l'escenografia del pintor malagueny Andrés Mérida. Coincidint amb el seu vintè aniversari del seu Ballet Flamenco, Sara Baras crea un viatge a través del temps i dels colors, del silenci i del bullici, de la soledat i la multitud. 

Sweet California (Ds. 16/11/2019 a les 21 h)

La girldband amb més èxit de l'Estat arriba per primera vegada al Teatre-Auditori Sant Cugat, on presentaran el seu nou treball Origen. Es tracta del seu quart disc d'estudi, un treball eminentment pop amb tocs afros i urbans, amb una temàtica de llibertat per decidir.

La Reina de la Bellesa de Leenane (Dg. 17/11/2019 a les 19 h)

Una obra de Martin McDonagh que parla de la solitud, la sinceritat i les relacions entre les persones i la família, i de com, moltes vegades, repetim els errors i fracassos d’aquells que han vingut abans que nosaltres. 

 

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.