Participa en el sorteig d'entrades per gaudir del teatre i música al Teatre-Auditori!

Teatre i música per gaudir del Teatre-Auditori de Sant Cugat amb Jerusalem, Ute Lemper i Rituals, fronteres espirituals

El TOT Cerdanyola, el TOT Sant Cugat i el TOT Rubí, conjuntament amb el Teatre-Auditori de Sant Cugat, sortegen una entrada doble per gaudir dels espectacles: Jerusalem, Ute Lemper i Rituals, fronteres espirituals. Si hi vols participar, només has d'emplenar el formulari que trobaràs més a vall. Molta sort!

Jerusalem (Dj. 24/10/2019 i Dv. 25/10/2019 a les 21 h)

Jerusalem, protagonitzat per Pere Arquillué i dirigit per Julio Manrique, és un muntatge transgressor que va deixar fascinat el públic britànic i nord-americà, un text extremament original i singular que parteix de les essències de la vella Anglaterra per reflexionar sobre la fi de les utopies. El muntatge s’inspira en Jerusalem, un himne compost per Sir Hubert Parry sobre uns versos de William Blake el 1916.

Ute Lemper (Ds. 26/10/2019 a les 21 h)

La carismàtica cantant alemanya, Ute Lemper, arriba per primera vegada a Sant Cugat per presentar la seva 'Cita amb Marlene’, un gran homenatge a la llegendària Marlene Dietrich. Explicarà la història de la mítica Marlene, interpretant una selecció de cançons, des del cabaret berlinès fins a les seves memorables col·laboracions amb Burt Bacharach.

 

Rituals, fronteres espirituals (Dg. 27/10/2019 a les 19 h)

Un concert singular interpretat per l'ONCA i el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana que combina les músiques de Bach, Glass i Pärt. El programa inclou obres que han transcendit la seva funció ritual i s’han convertit en exemples de la recerca dels límits entre l’espiritualitat i la bellesa; obres que, tot i haver estat escrites en èpoques i contextos ben diferents, tenen la voluntat d’assolir la frontera que existeix entre allò humà i allò diví.

 

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.