contingut promocionat

 

 

logo teatre auditori

 

 

 

Participa i guanya una de les entrades dobles per gaudir del humor al Teatre Auditori

Guanya entrades per aquestes obres al Teatre-Auditori

El TOT Cerdanyola, el TOT Sant Cugat i el TOT Rubí, conjuntament amb el Teatre-Auditori de Sant Cugat, sortegen una entrada doble per gaudir de La dona del 600 i Luis Piedrahita. Si hi vols participar, només has d'emplenar el formulari que trobaràs més a vall. Molta sort!

La dona del 600 (Dv.07/02/2020 21h)

Es tracta d'una obra teatral que compta la història d'en Tomàs, un vidu que té més de 70 anys i actualment la vida està privada del cafè, la llet, la sal pel seu metge. Només es dedica a veure passar el dia a dia sense cap distracció. A causa d'això, la seva filla veient al seu pare apagat, decideix regalar-li una maqueta a escala del vehicle que van tenir a casa durant molt temps: el confit. Així és com el va anomenar la seva dona, la Carme, al cotxe que va portar el Tomàs per convertir-lo en un membre més de la família.

Luis Piedrahita (Ds.09/02/2020 19h)

Es mi palabra contra la mía és el nou monóleg de Luis Piedrahita amb reflexions superficials i improvitzacions assajades. Un espectacle ple d’enginy i tendresa, en el qual l’artista analitza per què ningú no està content amb allò que li ha tocat. Una vegada més, Piedrahita ensuma la realitat i n’extreu els aspectes més absurds del nostre dia a dia.

 

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.