Participa en el sorteig setmanal del Teatre-Auditori!

Sortegem entrades per anar a veure La Partida, David Guapo, La Partida d’Escacs i Poesia Exili 1939

El TOT Cerdanyola, el TOT Sant Cugat i el TOT Rubí, conjuntament amb el Teatre-Auditori de Sant Cugat, sortegen una entrada doble per gaudir dels espectacles: La Partida, David Guapo, Exiliats 39 i La Partida d'Escacs. Si hi vols participar, només has d'emplenar el formulari que trobaràs més a vall. Molta sort!

La Partida (Dv. 11/10/2019 a les 21 h)

Amb La partida, Vero Cendoya ens planteja l’enfrontament entre dos móns antagònics: el futbol i la dansa. Aquesta peça, amb música en directe, que ha rebut el premi Moritz al millor espectacle de la Fira de Tàrrega 2015 i el Premi de la Crítica 2015, reflexiona sobre els valors socials i els límits entre l’esport i l’espectacle.

David Guapo (Ds. 12/10/2019 a les 21 h)

David Guapo és segurament un dels millors humoristes i amb més projecció que tenim, i un excel·lent exemple del moment dolç que està vivint l’art de l’humor. Això és gràcies, en gran part, a segells com Paramount Comedy i programes com el Club de la Comedia que són un aparador i un impuls per a monologuistes sense complexos.

 

La Partida d'Escacs (Dg. 13/10/2019 a les 19 h)

En un transatlàntic que viatja d’Europa a Amèrica poc després de la Segona Guerra Mundial hi coincideixen el campió mundial d’escacs, Mirko Czentovicz, i el senyor B., un burgès vienès que fuig dels nazis. Tots dos s’enfrontaran en una partida d’escacs fascinant.

Poesia Exili 1939 (Dt. 15/10/2019 a les 20.30 h)

Al cap de 80 anys de l’inici de l’exili republicà, aquest recital presenta una diversitat de textos (de Pere Quart a Josep Carner, de Carles Riba a Agustí Bartra i Teresa Pàmies, passant per Clementina Arderiu, Mercè Rodoreda o Joaquim Amat-Piniella) que revelen els diferents matisos del dolor, de l’enyorança i de la pèrdua. I confirmen que l’exili és una de les experiències més decisives que poden afectar la condició humana.

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?