Participa en el sorteig setmanal del Teatre-Auditori!

Sortegem entrades per anar a veure La Partida, David Guapo, La Partida d’Escacs i Poesia Exili 1939

El TOT Cerdanyola, el TOT Sant Cugat i el TOT Rubí, conjuntament amb el Teatre-Auditori de Sant Cugat, sortegen una entrada doble per gaudir dels espectacles: La Partida, David Guapo, Exiliats 39 i La Partida d'Escacs. Si hi vols participar, només has d'emplenar el formulari que trobaràs més a vall. Molta sort!

La Partida (Dv. 11/10/2019 a les 21 h)

Amb La partida, Vero Cendoya ens planteja l’enfrontament entre dos móns antagònics: el futbol i la dansa. Aquesta peça, amb música en directe, que ha rebut el premi Moritz al millor espectacle de la Fira de Tàrrega 2015 i el Premi de la Crítica 2015, reflexiona sobre els valors socials i els límits entre l’esport i l’espectacle.

David Guapo (Ds. 12/10/2019 a les 21 h)

David Guapo és segurament un dels millors humoristes i amb més projecció que tenim, i un excel·lent exemple del moment dolç que està vivint l’art de l’humor. Això és gràcies, en gran part, a segells com Paramount Comedy i programes com el Club de la Comedia que són un aparador i un impuls per a monologuistes sense complexos.

 

La Partida d'Escacs (Dg. 13/10/2019 a les 19 h)

En un transatlàntic que viatja d’Europa a Amèrica poc després de la Segona Guerra Mundial hi coincideixen el campió mundial d’escacs, Mirko Czentovicz, i el senyor B., un burgès vienès que fuig dels nazis. Tots dos s’enfrontaran en una partida d’escacs fascinant.

Poesia Exili 1939 (Dt. 15/10/2019 a les 20.30 h)

Al cap de 80 anys de l’inici de l’exili republicà, aquest recital presenta una diversitat de textos (de Pere Quart a Josep Carner, de Carles Riba a Agustí Bartra i Teresa Pàmies, passant per Clementina Arderiu, Mercè Rodoreda o Joaquim Amat-Piniella) que revelen els diferents matisos del dolor, de l’enyorança i de la pèrdua. I confirmen que l’exili és una de les experiències més decisives que poden afectar la condició humana.

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.