Aprovat el projecte executiu per la millora del camp de futbol del 25 de Setembre

La nova construcció també acollirà un local social a disposició del barri

La Junta de Govern Local ha aprovat de manera inicial el projecte executiu de nous vestidors, de la zona de grades i altres dependències municipals al camp esportiu 25 de Setembre. L’actuació permetrà dotar aquesta instal·lació d’un nou edifici que aglutinarà els diferents serveis existents, que ara s’ubiquen en mòduls prefabricats.

L’Ajuntament ja ha dut a terme la fase prèvia, que ha consistit a traslladar els actuals mòduls que acullen els vestidors, els lavabos i el servei de bar a una altra zona del camp. Això ha permès alliberar l’espai que ocupaven actualment, on en un futur s’hi construirà el nou edifici, i a la vegada garanteix el correcte funcionament de les activitats actuals del camp.

 

Més info: Arrenca la primera fase de millora del camp de futbol del 25 de Setembre

Segons ha informat el consistori, la nova construcció acollirà els vestidors, una zona de gimnàs per complementar els entrenaments del club, les grades, oficines pel club, una sala polivalent, un espai de bar, les dependències necessàries per a instal·lacions i magatzems i un local social a disposició del barri.  

Un cop aprovat el projecte de forma inicial, ara s’iniciarà el tràmit d’informació pública durant el termini de trenta dies hàbils.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.