En Comú Podem demanarà al Parlament aturar la reobertura del camp de golf de Can Sant Joan

El grup parlamentari reivindicarà al Parlament la necessitat de convertir els terrenys del camp de golf en un parc periurbà

Catalunya En Comú Podem demanarà al Parlament l'aturada de la reobertura del camp de golf de Can Sant Joan després que darrererament s'hagi fet pública aquesta intenció per part de l'Incasol.

Més info: La Generalitat treballa per reobrir el camp de golf de Can Sant Joan

Un camp de golf que porta més de dos anys abandonat, i que el grup parlamentari pensa que hi ha una necessitat de convertir aquests terrenys en un parc periurbà. Dissenyat per Severiano Ballesteros, el camp mai va tenir massa èxit i de seguida la Federació Catalana de Golf, encarregada de gestionar-lo, el va posar en mans d’empreses privades, que tampoc van poder mantenir l’equipament obert.

Tant l’Ajuntament de Rubí com el de Sant Cugat van demanar el 2019 convertir l’antic camp de golf en un parc periurbà destinat al gaudi de tota la ciutadania i oposant-se fermament a la reobertura de l’espai com a camp de golf. Però la setmana passada, amb la publicació de l'intenció de l’Incasol de reobrir el camp de golf, En Comú Podem ha decidit presentar una proposta de resolució al Parlament on es demana que s’aturi el projecte. Concretament, es demana que es pari qualsevol tràmit que pugui significar la reobertura del camp i que s’iniciïn els treballs per convertir l’espai de Can Sant Joan en un parc periurbà amb un projecte conjunt entre Rubí i Sant Cugat.

Més info: El ple municipal demana a l'Incasòl que cedeixi el camp de golf a la ciutadania

Segons defensen els comuns al seu comunicat, l’espai és un connector biològic entre Collserola i l’espai natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac. També consideren que és un equipament insostenible pels recursos hídrics que necessita.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.