Ja es poden comprar ponsèties i varietats típiques de Nadal a la Font del Ferro

La Font del Ferro és una empresa municipal que ofereix formació i feina a persones adultes amb discapacitat intel·lectual del municipi

Amb l’arribada de les festes nadalenques, la Font del Ferro posa a la venda les plantes típiques d’aquestes dates. Ponsèties, ramets de la sort de vesc, rams d’eucaliptus, ciclàmens, azalees, avets chamaecyparis i avets picea són les varietats que es poden adquirir ja al viver de Ca n’Oriol i a la parada que té l’empresa al Mercat Municipal.

La campanya de Nadal de la Font del Ferro va arrencar el passat diumenge coincidint amb l’acte central del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional, que va tenir lloc a la plaça del Doctor Guardiet. Enguany, les varietats pròpies d’aquestes dates es posen a la venda juntament amb petits objectes d’artesania de temàtica nadalenca elaborats per les persones usuàries dels Serveis d’Atenció Diürna.

Els rubinencs i rubinenques interessats a adquirir qualsevol d’aquests productes ho poden fer a la mateixa finca, situada al carrer de Mallorca, de dilluns a dissabte de 9 a 14 h; i a la parada que té la Font del Ferro al Mercat Municipal els dijous i divendres de 8 a 13 h.

 
Les ponsèties són les grans estrelles de la campanya. FOTO: Ajuntament de Rubí)

 

Col·laboració amb el comerç local


Aquest any, la Font del Ferro ha jugat un paper rellevant en la decoració nadalenca de la ciutat. Des de fa uns dies, els 172 establiments adherits a Comerç Rubí llueixen arbres de fusta elaborats per les persones usuàries dels Serveis d’Atenció Diürna de l’empresa. Aquests elements, guarnits amb tires de llums led, es poden trobar a les portes de les botigues.

A més, la societat municipal també s’ha encarregat de posar plantes als peus dels arbres gegants transitables de les places de Catalunya i de Pere Esmendia.

Font del Ferro és una empresa municipal que ofereix una alternativa formativa i laboral per a les persones adultes amb discapacitat intel·lectual del municipi.

Més informació