“Estem especialitzats en fruita i verdura ecològica i de proximitat”, Rafael Montosa, de Montverd

Entrevista a Rafael Montosa, gerent de la fruiteria Montverd de Rubí, establiment guardonat com a millor iniciativa comercial del 2019, juntament amb la rebosteria La Tata

Rafael Montosa és el responsable de la fruiteria Montverd, que ha estat guardonada com una de les millors iniciatives comercials de Rubí del 2019, juntament amb l’establiment de rebosteria La Tata, la qual cosa els hi ha valgut un premi de 5.000 euros a cadascun.

El guardó s’emmarca dins la campanya 'Rubí, On visc, on compro', impulsada per l'Ajuntament de Rubí, i que té com a objectiu la implantació de noves activitats comercials i l'emprenedoria comercial, així com promoure l'ocupació de locals buits i potenciar el comerç de proximitat, entre altres.

Rafael quan obres la fruiteria Montverd al carrer Maximí Fornés?

El dia 3 de gener d’enguany.

Per què vas decidir obrir aquí l’establiment?

Perquè van fer el carrer per a vianants i hi havia més dinàmica de gent.

On tenies abans el local?

Al carrer Juan Ramón Jiménez de Rubí, feia 3 anys que estàvem allà. Era un lloc que estava força bé però hi ha un moment en què et quedes estancat. Volíem progressar, va sortir l’oportunitat d’aquest local i vam venir aquí.

Quantes persones hi treballeu?

 

Doncs estem jo i el Karim.

Montverd ofereix fruita i verdura ecològica i també vins i cerveses artesanes, i de proximitat. FOTO: Redacció

Quins productes veneu?

Estem especialitzats en fruita i verdura ecològica, i de proximitat. Treballem amb dos pagesos de Castellbisbal, un del Papiol, amb l’associació Ecobodum de Rubí, i un parell de pagesos més de la zona.

També oferiu productes ecològics i bio?

Per complementar la fruita i verdura hi ha productes d’esmorzar, com llet vegetal, cereals...També tenim vi i cervesa artesana, com la Bertus, que la fan a Rubí, i l’Estupenda, que és de Sant Cugat.

Què ha suposat aquest reconeixement de millor iniciativa comercial de l’any?

Estem molt contents, la veritat que no ho esperàvem.

En què invertireu els 5.000 euros del premi?

No tenim porta al local i ficarem una automàtica de vidre, i aire condicionat per a l’estiu. Fa molta calor i per a la fruita i verdura és millor un local climatitzat.

 

 

 

Més informació