Una vuitantena de rubinencs surt de les llistes de l'atur

Actualment hi ha 4.322 persones sense feina a la ciutat

Després del sotrac dels primers mesos d'hivern pel final de la campanya de Nadal, el món del treball acostuma a repuntar al març i així es constata a la ciutat, amb 81 rubinencs que surten de les llistes de l'atur aquest darrer mes. Actualment, a Rubí, hi ha 4.322 persones sense feina, el millor mes de març postpandèmic. 

En relació amb el Vallès Occidental, els municipis de més de 50.000 habitants també han vist reduir les seves taxes d'atur aquest mes de març, amb una disminució més acusada a Terrassa (-86), seguida de Rubí (-81), Sabadell (-78), Cerdanyola (-58), i Sant Cugat (-13). 

Pel que fa la resta del territori, Catalunya ha tancat el març amb una caiguda de l'atur i un impuls de la creació d'ocupació per segon mes consecutiu. Les llistes d'afiliats han sumat 33.358 treballadors (+0,87%) fins als 3,6 milions, marcant un nou rècord, segons ha informat el Ministeri de Seguretat Social aquest dimarts, tot les tensions financeres internacionals. 

A l'Estat espanyol, el nombre d'aturats ha registrat un descens de 48.755 persones en comparació amb el mes de febrer i s'ha mantingut per sota del llindar dels tres milions. La caiguda percentual ha sigut de l'1,67%, la més alta en dues dècades al mes de març. "És una dada especialment positiva en un context econòmic internacional d'incertesa, especialment a l'àmbit financer", apunta el Ministeri de Treball.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació