Alumnes de pole dance de Rubí competeixen en l’Arnold Classic Europe

Marta Balaguer, alumna de pole dance a Rubí, ha aconseguit la medalla de bronze

Aquest cap de setmana ha tingut lloc, a Barcelona, la 9a edició del campionat esportiu Arnold Classic Europe. Es tracta d’un gran torneig, creat en el 1993 pel mític actor de Terminator, que ha aconseguit reunir més de 7.000 atletes procedents de 50 disciplines diferents, des de l’halterofilia, lluita de braços, street lífting o pole dance fins al bodypaninting o la resolució de cubs de Rubik.

La professora de la primera escola de pole dance de Rubí, Sara Alajarín, ja va anunciar al TOT Rubí que molts dels seus alumnes, tant nois com noies, assistirien a la competició d’enguany.

Una de les anècdotes del dia va ser quan Arnold Swarzenegger es va gravar un selfie amb la Naiara, alumne i professora a l’escola de la Sara Alajarín, mentre feia una demostració de la seva destresa en la barra.

Les classificacions definitives del torneig, donada la cinquantena d’especialitats diferents, no se sabran fins d’aquí uns dies però la Sara Alajarín ha confirmat que una medalla de bronze de pole dance ha estat per a Marta Balaguer, alumne de la seva escola.