Rubí i la boxa es donen la mà per fer front a les malalties neurològiques

L’últim combat del torneig solidari de boxa ha enfrontat a les boxejadores Burcha El Quaissi i Sheila Garcia, àlies ‘la mexicana’

El Club de Boxa de Rubí ha cedit les seves instal·lacions aquest dissabte a la tarda per celebrar un torneig solidari que ha recollit fons per l’Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN).

L’Ajuntament ha donat suport a aquest campionat i a la iniciativa que pretén ajudar les famílies i les persones amb malalties neurològiques. Per poder accedir a l’esdeveniment s’ha realitzat una venda d’entrades anticipades per un preu de 13 euros, tot i que també es podien obtenir el mateix dia en taquilla per 15 euros. Del preu total de cada entrada, tres euros s’han destinat a l’AVAN.

L’alcaldessa de la ciutat, Ana María Martínez, ha fet acte de presència de la mà del regidor d’Esports de Rubí, Juan López, i de la responsable del Pla de Promoció de l’Esport Femení, Marta Oliva Martín.

 

Tots tres, acompanyats de dues representants de l’associació AVAN, han presentat el torneig, que ha constat de deu combats, nou d’ells amateurs i un de professional. Aquest últim ha enfrontat les boxejadores Burcha El Quaissi, del mateix Club de Boxa de Rubí, i Sheila Garcia, àlies ‘la mexicana’.

Ana María Martínez ha assistit a l'acte juntament amb el regidor d’Esports, Juan López, i de la responsable del Pla de Promoció de l’Esport Femení, Marta Oliva Martín.  FOTO: Redacció

Martínez, que en la presentació del campionat ha admès que la boxa és un esport totalment desconegut per a ella, ha afirmat que el torneig, per una banda, beneficia l’AVAN, i de l’altra per l’altra,  “vol acostar més gent per viure i veure la seva pràctica i per poder dimensionar o projectar el que suposa la boxa a nivell de ciutat”. L’alcaldessa ha realçat el compromís de la ciutat i ha volgut deixar clar que “Rubí és una ciutat solidària que treballa, i que les seves entitats fan moltíssimes activitats en pro de finalitats com és aquest campionat solidari”.

Més informació