El femení del Cent Patins cau a Tres Cantos i diu adéu al títol de lliga (3-1)

Les noies de l'HCR Cent Patins no han pogut superar aquest cap de setmana al Tres Cantos en el segon partit de la final de la Lliga

El femení de l'HCR Cent Patins es desplaçava a Madrid aquest cap de setmana per disputar el segon partit corresponent a la final de la Lliga davant el Tres Cantos. Les rubinenques necessitaven una victòria després de la derrota en l'anada disputada a la pista Francesc Calvo, però no ha pogut ser.

Més info: Derrota del femení del Cent Patins al primer partit de la final de la Lliga Nacional Elit (1-2)

Partit molt igualat a la primera part, però dos gols molt matiners posaven les coses molt difícils al Cent Patis que arribaria al descans amb un 2-0 al marcador. A la segona part, les espartanes no es donaven per vençudes i una bona assistència de Maria Ayala per a Judith Pareja significava el primer gol i escurçaven distàncies al marcador.

Quedaven 15 minuts per intentar la remuntada i el Cent Patins insistia en atac i en buscar la porteria rival. Una insistència que finalment les va condemnar, i el Tres Cantos que té molt bé treballat l'equip en transició ofensiva, va aprofitar els espais en defensa per fer el tercer i sentenciar el partit.

Tot i no haver pogut assolir el títol de lliga, les rubinenques han fet una gran temporada amb un planter molt jove. Ara, l'objectiu és la Lliga Catalana i el Campionat d'Espanya Sub-20, format pel 80% de la plantilla de l'Elit.