S’ampliarà l’skatepark de Sant Joan

Les obres d’ampliació de l’skatepark eren una reclamació de La Skateboarding Rubí, costaran 289.000 euros i duraran 16 setmanes

A partir de la setmana vinent s’iniciaran les obres d’ampliació de l’skatepark de Can Sant Joan. Els treballs inclouen augmentar la superfície, dissenyar un circuit pensat per a diferents nivells i crear zones per al públic.  

Des del consistori informen que l’skatepark de la ciutat s’ha quedat petit a causa de la creixent demanda per part dels skaters locals. Per aquest motiu, l’Ajuntament planteja un projecte que respecta la instal·lació actual i que es focalitza en la creació d’un nou circuit just al costat.

 

Ampliació i millora

Els treballs consistiran a enderrocar el paviment existent, adequar el terreny, realitzar els elements de l’skatepark ─quarter-pipes, rampes, hubbas, hip, baranes inclinades, manuals i ledges, rails, escales amb rail i bowls─ i pavimentar la zona patinable, entre d’altres.

Les obres, que eren una reclamació de l’entitat La Skateboarding Rubí, les durà a terme l’empresa Roig i Fills Associats, S.A. per un import de 289.000 euros. El termini d’execució d’aquests treballs és d’unes 16 setmanes. Durant la major part d’aquest temps, es podrà seguir fent ús de l’skatepark actual. Només es limitarà l’accés mentre es facin les tasques de reparació de la instal·lació existent.

Més informació