Últim dia per presentar al·legacions contra l’abocador de Can Balasc

La Plataforma Rubí sense Abocadors ha presentat una vintena d’al·legacions i ha explicat a la ciutadania les greus conseqüències per la proximitat d’unes instal·lacions d’aquest tipus

Aquest divendres 20 de desembre és l’últim dia per poder presentar al·legacions contra el projecte d’obertura d’un nou abocador a Can Balasc, a menys de 800 metres de l’escola pública Rivo Rubeo i de nuclis de cases.

Qualsevol persona pot presentar, de forma presencial, una al·legació contra l’abocador de Can Balasc a una de les dues Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC) de Rubí, la del centre o la de Les Torres, que els divendres tenen horari de 8 a 15 h.

A més, i per facilitar el tràmit, a l’hora d’agafar torn hi ha un apartat específic per a realitzar les al·legacions a Can Balasc. En cas que es presenti una al·legació en nom d’una altra persona cal portar una autorització signada i amb una fotocòpia del DNI de la persona que autoritza. El model d’al·legacions que es pot presentar, el·laborat per la Plataforma Rubí sense Abocadors, es pot descarregar aquí.

El procés d’al·legacions per evitar que s’obri un abocador enmig de l’entorn natural de Can Balasc, ha tornat a iniciar-se després que TMA Grupo Sánchez tornés a presentar la llicència d’obres a l’Ajuntament de Rubí.

La Plataforma Rubí sense Abocadors ha engegat novament una campanya informativa a la ciutadania aquests darrers dies per explicar les greus conseqüències de tenir un nou abocador a la ciutat i ha presentat una vintena d’al·legacions contra el projecte.

Més informació