Dues patinadores de Rubí superen les proves de la Federació Catalana

Alejandra Madridano ha aprovat el nivell més alt, Carla Jover el nivell A, i Daniel Madridano ho tornarà a intentar properament

Les proves de la Federació Catalana de Patinatge són exàmens imprescindibles per poder accedir al món de la competició oficial. En el cas del Club de Patinatge Artístic (CPA) de Rubí (CPA), dues de les seves alumnes, Alejandra Madridano i Carla Jover, han superat aquestes proves, realitzades a Polinyà, amb l’ajuda de la seva entrenadora, la patinadora professional Julia Marco.

 Alejandra Madridano ha aprovat en nivell Certificat, que és la qualificació més alta, Carla Jover el nivell A, i Daniel Madridano ha suspès però ho tornarà a intentar properament.

Aquests exàmens són molt importants per als patinadors i patinadores, ja que defineixen la categoria a la qual pertanyen i el nivell que tenen a l'hora de presentar-se a diferents campionats.

Des del CPA reconeixen que els alumnes es preparen molt durament durant tot el curs, i es requereix esforç i dedicació per aconseguir la certificació de la Federació Catalana. Per al club és una gran fita, ja que a poc a poc els i patinadors aconsegueixen obtenir un nivell més alt i reconegut de forma oficial.

La propera cita del CPA de Rubí serà el 20 i el 27 d’octubre, que participarà en el Trofeu Sant Cugat en totes les categories.

Més informació