Èric Zaldívar, escollit com a primer coordinador de Junts per Catalunya a Rubí

La formació assegura que el seu objectiu a curt termini és aconseguir que la candidata Laura Borràs arribi a la presidència de la Generalitat en les pròximes eleccions

Èric Zaldívar ha estat escollit com a primer coordinador de Junts per Catalunya a Rubí. Segons informa el partit, l’única candidatura presentada ha rebut el suport majoritari dels associats per liderar el projecte de Junts a la ciutat.

“Hem de ser el partit de les propostes que facin avançar Rubí, inconformistes amb l’estat actual de la ciutat, crítics amb els nostres governants i constructius respecte el futur de la ciutat” ha assegurat el nou coordinador.

El comitè executiu està format per 13 persones "de diferents àmbits professionals i polítics, que fan que el projecte sigui tranversal, obert i coneixedor de la ciutat", ha explicat la formació a través d'un comunicat.

Sònia Jorba ha estat escollida com a responsable d’organització; Ivan Vila és el responsable de política municipal i Laura Rojo comandarà la comunicació. Jaume Buscallà, Maite Argudo, Javier Aron, Núria Sans, Carme Vinyes, Jaïr Lòpez, Manel Marotri, Àngels Ruiz i Josep Civil seran els vocals.

La formació assegura que el seu objectiu a curt termini, després d’haver aconseguit les signatures necessàries per presentar-se a les eleccions al Parlament de Catalunya, és guanyar les eleccions, previstes a hores d'ara per al 14 de febrer, i aconseguir que la candidata Laura Borràs arribi a la presidència de la Generalitat. 

Més info: El Tribunal Superior de Justícia manté les eleccions pel 14 de febrer

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.