Esquerra considera un menyspreu convocar un ple sobre la seguretat de Los 40 a les 23 h

La formació municipal assegura que encara no ha rebut cap informe sobre el protocol de seguretat desplegat en el macroconcert

Esquerra Republicana de Rubí ha fet saber a través d'un comunicat que considera un menyspreu que l'equip de govern convoqui un ple extraordinari sobre el dispositiu de seguretat desplegat en el festival Los 40 Primavera Pop, aquest dijous a les 23 h. "És una manca de respecte per a la conciliació familiar de la ciutadania, dels treballadors i treballadores que han de cobrir el ple municipal i dels membres de la corporació", ha afirmat el portaveu republicà, Xavier Corbera.

El grup municipal recorda que el passat 8 d’abril va presentar una instància a la OAC reclamant els detalls del dispositiu de seguretat desplegat durant el macroconcert en el qual van participar milers de persones. Al no obtenir resposta, la formació va optar per forçar un ple extraordinari, ja que compta amb un quart dels regidors del ple municipal. "La concreció d’aquesta convocatòria, però, correspon a l’equip de govern, PSC i En Comú Podem, que ha decidit que sigui el pròxim 28 d’abril a les 23 h"

Aquesta mateixa setmana, l'Ajuntament anunciava que el ple extraordinari se celebraria aquest dijous a les 23 h, tenint en compte que el mateix dia a les 17 h també tindrà lloc una sessió plenària ordinària, corresponent al mes d'abril. 

Més info: ERC Rubí demana un ple extraordinari per conèixer el dispositiu de seguretat del concert de Los 40

"L’hora de convocatòria d’aquest ple suposa una mostra més de la manca de transparència i informació cap als rubinencs i rubinenques que mereixen conèixer els dispositius de seguretat viària que va utilitzar la ciutat per aquell esdeveniment", retreuen els republicans, que van demanar explicacions arran de l'atropellament mortal a la carretera comarcal una hora i mitja després de finalitzar el festival. 

Més info: Esquerra demana explicacions sobre la seguretat de Los 40 Primavera Pop arran de l’atropellament

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.