Ivan Vila, candidat de Junts a les eleccions municipals 2023

Vila és restaurador de la ciutat i, els darrers mesos, ha treballat al gabinet de la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró

Ivan Vila serà el candidat de Junts Rubí per a les pròximes eleccions municipals del 2023, després que, com a únic precandidat, hagi aconseguit els avals suficients en les eleccions primàries. 

Vila és restaurador i, els darrers mesos, ha treballat al gabinet de la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, càrrec que ha tingut fins a la sortida de Junts del Govern. Actualment, és el responsable de política municipal de Junts Rubí.

Vila ha afirmat que “com a restaurador, net, fill i parella de botiguers, he pogut interactuar amb molts rubinencs i rubinenques i així, observar, reflexionar, compartir idees i bastir propostes”.

Per a Vila, Junts és una força “imprescindible” per garantir un canvi a la ciutat i abordar les problemàtiques com la qualitat de l’espai públic, el comerç, l’ocupació, la seguretat i la convivència o l’accés a l’habitatge, “malauradament cròniques a la nostra ciutat”.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació