El ple extraordinari sobre el dispositiu de seguretat de Los 40 Primavera serà dijous a les 23 h

A petició de la formació municipal d'Esquerra Republicana, que ha demanat explicacions arran de l'atropellament mortal aquella nit

L'Ajuntament de Rubí anuncia que aquest dijous 28 d'abril se celebrarà un ple extraordinari a les 23 h, per informar sobre el dispositiu de seguretat entorn el macroconcert de Los 40 Primavera Pop del passat 2 d’abril. Ho fa a petició de la formació municipal d'Esquerra Republicana, que ha demanat explicacions arran de l'atropellament mortal que va tenir lloc a la carretera comarcal la mateixa nit del festival. 

Més info: Esquerra demana explicacions sobre la seguretat de Los 40 Primavera Pop arran de l’atropellament

En l'ordre del dia del ple extraordinari, que tindrá lloc previsiblement a continuació de l'ordinari del mes d'abril, figura la previsió d’assistència a l’esdeveniment, el dispositiu de seguretat establert, les actuacions realitzades sobre l’aforament i les mesures a prendre en el futur.

Els republicans s'han acollit a l'article 53 del reglament orgànic municipal per forçar aquest ple extraordinari, ja que compten amb una quarta part dels membres que conformen el ple. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació