El PP presenta al·legacions a la Zona de Baixes Emissions

Més excepcions a les sancions, major freqüència d'autobusos o la creació de pàrquings dissuasius són algunes de les propostes

Des del Partit Popular de Rubí han informat quines seran les set al·legacions que faran a la proposta de Zona de Baixes Emissions que va presentar l'equip de govern durant el ple de novembre. Juanjo Giner, portaveu del grup municipal, ja va dir en una entrevista al TOT, que "la ZBE s'hauria d'haver treballat amb anterioritat" i trobaven a faltar punts com la construcció de pàrquings dissuasius en els límits de la ZBE o una major freqüència d'autobusos.

Per aquest motiu, una d'aquestes al·legacions és precisament això, la construcció de pàrquings dissuasius a les entrades de la ciutat, així com una major freqüència del transport públic. A més, també demanen una reducció de l'impost de circulació i demanen a l'Ajuntament l'ampliació de moratòries i de l'aplicació de les sancions. En aquest sentit, volen que tant pymes com autònoms amb residència fiscal a Rubí quedin fora de ser sancionats per no complir amb la normativa, ja que argumenten que en molts casos no tindran un vehicle amb les característiques necessàries.

Continuant amb les excepcions de les sancions, també demanen que quedin exempts els vehicles de servei públic, com per exemple els taxis que procedeixen de centres sanitaris. Per últim, demanen que s'inclogui en l'ordenança de la ZBE la possibilitat d'eliminar-la en cas que les conseqüències de la seva aplicació siguin significament negatives per al teixit econòmic i social de la ciutat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.