Roberto Torrecilla, excoordinador de Ciutadans a Sant Cugat, ara és l'alcaldable de Valents a Rubí

Torrecilla va ser el número 6 dels taronges en les eleccions municipals del 2019 del municipi veí

Roberto Torrecilla, que va ser el número 6 a les llistes de Ciutadans a Sant Cugat en les eleccions municipals del 2019, serà el candidat de Valents a l'alcaldia de Rubí per a les eleccions municipals del 28 de maig.

Torrecilla considera que “Rubí necessita més seguretat ciutadana, més policia als carrers, als barris i urbanitzacions, més patrulles i més mitjans, més càmeres de vigilància i més il·luminació”. El candidat de Valents també s'ha referit a "la manca d'inversió en neteja" per part del govern municipal i ha assegurat que ajudaran a fer que "empreses, comerços, pimes, emprenedors i autònoms s'instal·lin o inverteixin a Rubí" i que incrementaran els cicles de formació professional amb empreses locals. 

El portaveu de la formació, que és agent, promotor i mediador comercial, assegura que donaran suport al comerç que ha sobreviscut a la pandèmia i "que ha estat i serà perjudicat per les ZBE i altres normatives de mobilitat i que estan sent ofegats pels impostos municipals”. A més, proposa crear la marca "Rubí es más/Rubí és més" per a potenciar i coordinar activitats d'oci, culturals i gastronòmiques. 

Pel que fa a mobilitat, Torrecillas reclamarà que "Rubí sigui zona 1 del sistema tarifari de Ferrocarrils, metro i bus, i millorarem el carril bici, però no per això castigarem els vehicles particulars". 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació