L’Ajuntament informa sobre els arbres talats

Asseguren que la constructora s’ha compromès a plantar tres arbres nous

Aquest matí el grup municipal Veïns per Rubí denunciava al seu compte de Twitter la tala de quatre arbres al carrer Madrid, cantonada amb Pastora, on s’està construint un nou edifici de pisos.

Segons l’Ajuntament de Rubí, en aquest punt del carrer Madrid només hi ha tres arbres, n'hi havia quatre, però un va morir el 2015 i es va talar llavors per risc de caiguda. Des del consistori asseguren que la dimensió dels actuals arbres és incompatible amb els habitatges que s'hi estan fent. “Hi hauria d'haver una separació de com a mínim un metre per evitar que es pugui accedir a l'immoble des de l'arbre”.

Posteriorment Veïns per Rubí ha assegurat que el nombre d'arbres talats són 5 en total. FONT: Twitter

Respecte a Veïns per Rubí,  des de l’Ajuntament informen que, després d'una pregunta que van formular al Ple municipal, “tècnicament s'ha valorat que la millor opció és canviar el tipus d'arbrat d'aquest punt. La constructora s'ha compromès a tornar a plantar tres arbres nous, millor distribuïts a la vorera i que no interfereixin ni amb la façana de l'edifici ni amb els fanals”.

Veïns per Rubí ha assegurat hores més tard al seu compte de Twitter que la tala d'arbres ha estat de cinc exemplars, en total, "per interès d'un promotor privat".

Més informació