L'Ajuntament preveu plantar 140 nous arbres al nucli urbà de Rubí

L'actuació forma part del Pla Director de Verd Urbà i té un pressupost de gairebé 59.000 euros

L'Ajuntament de Rubí informa que ha revisat espais verds i carrers de la ciutat, i ha programat la plantació de 140 nous arbres per substituir aquells que s'han mort, la gran majoria dels quals estan en escocells, parterres o en una zona verda oberta.

S'ha retirat una trentena d'arbres morts

Segons explica el consistori, alguns exemplars encara estaven dempeus, amb tota la seva estructura, tot i que a la majoria ja se’ls ha enretirat la part aèria. Els treballs realitzats fins ara han consistit a arrabassar un centenar de soques repartides pel municipi. També s’ha procedit a treure una trentena d’arbres morts de diferents espais. 

Fa uns dies s’han plantat nous exemplars al carrer Joaquim Blume, a Ca n’Oriol, a la plaça Onze de Setembre, a la plaça Miguel Hernandez, al carrer de Terrassa, al sector Z, a la zona de l’estació, a Can Ximelis i al carrer Mare de Déu de Fàtima. Tots els arbres ja han rebut un primer reg i s’ha col·locat el triturat de poda.

Pròximes plantacions

Aquesta setmana està previst actuar a l’avinguda de l'Estatut, al carrer Aneto, a l’avinguda Pep Ventura i a la plaça Miguel Hernández. Aquesta actuació forma part del Pla Director de Verd Urbà, i té un pressupost de gairebé 59.000 euros. 

Més info: El Pla director del verd urbà marca el camí per fer de Rubí una ciutat més verda

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.