Catalunya decretarà un tancament perimetral municipal durant el cap de setmana

No es podrà sortir de Rubí durant els pròxims dos caps de setmana

El Govern ultima el confinament perimetral municipal pels dos pròxims caps de setmana. A més, es tancarà tota activitat cultural i esportiva, així com les extraescolars. Tampoc es permetrien les entrades i sortides del territori català. Unes mesures per fer front al creixement de la pandèmia.

Més info: El risc de rebrot a Rubí ja supera els 1.000 punts

El confinament perimetral municipal de cap de setmana començaria, segons els plans del Govern, a les 6 del matí del divendres, i acabaria a les 6 del matí del dilluns. És a dir, no es podrà sortir de Rubí de forma general, més enllà de les excepcions que s'establiran.

També es prorrogaria el tancament al públic de bars i restaurants, ha avançat Rac1. Això sí, el servei de menjar a domicili es podria prorrogar fins a les 23 hores. Pel que fa al comerç, només podria funcionar el de menys 800 metres quadrats.

 

Més info: Malestar i incertesa entre els restauradors per les noves restriccions

Escoles obertes

Es mantindria l'àmbit laboral, amb recomanació de teletreball, i les escoles obertes. En aquest cas, el Procicat també es planteja aprovar algunes recomanacions d'educació a distància que podrien afectar els ensenyaments de batxillerat i FP.

Totes aquestes mesures duraran 15 dies i després es revisaran per augmentar-les, relaxar-les o bé mantenir-les tal qual.

Aquest divendres hi haurà una reunió del Procicat per acabar de tancar totes les mesures, i després es trobarà el Govern, on també s'aprovaran ajudes de suport i acompanyament pels àmbits que es veuen afectats per les noves restriccions.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.