Concentració a Rubí per exigir més recursos per a la sanitat pública

També han reivindicat la millora del transport públic fins a l’Hospital de Terrassa

L’assemblea del Moviment per unes Pensions Públiques Dignes de Rubí i Rubí per la Sanitat s’han concentrat aquest dilluns davant el CAP Mútua Terrassa per denunciar la precarietat de la sanitat pública i, especialment, la gestió d’aquest centre d’atenció primària.

Durant l’acte, que s’ha sumat a altres mobilitzacions simultànies davant d’altres centres de primària de diversos municipis del Vallès Occidental, s’ha reclamat la recuperació de les visites presencials i la posada en marxa del nou CUAP.

Més info: El CatSalut rep les més de 4.000 signatures recollides per millorar l'atenció sanitària a Rubí

Segons les últimes informacions de la plataforma Rubí Sanitat, tot i que en un inici el CatSalut va preveure que estaria en funcionament l’1 de novembre, “no estarà operatiu fins després de la pandèmia”.

Més info: Rubí Sanitat critica l’endarreriment de l’obertura del CUAP Mútua Terrassa

A la concentració s’ha exigit més recursos “per a una sanitat pública que ens esta robant”, i han recordat als professionals sanitaris, “que són menyspreats”, pel que fa als sous i es troben en una situació “precària”.

Una de les altres reivindicacions ha estat la millora del transport públic, i que sigui gratuït, per als rubinencs i rubinenques que es desplacen fins aquest centre hospitalari de referència.

Aquest dilluns també hi ha hagut concentracions en els centres de primària de Sant Cugat, Terrassa, Ullastrell, Viladecavalls i Castellbisbal.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.