Continua el procés de negociació entre Continental i els treballadors

Continental considera “inviable” el pla social presentat pels treballadors i es convoca una nova reunió aquest dijous 4 de juny

El dimarts 2 de juny es va reprendre la taula de negociació, per videoconferència, entre la direcció de Continental i els sindicats, amb la mediació del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu de la reunió era avançar en el pla de reindustrialització de les plantes de Rubí, que donen feina directa a 760 persones, i començar a negociar les condicions de sortida dels treballadors que quedin fora d’aquest pla. 

Des de la multinacional expliquen que la situació generada per la Covid-19 no altera el pla de reindustrialització però, a causa del context sanitari, el diàleg i negociació amb possibles compradors de les instal·lacions de Rubí s'ha vist obstaculitzat. Continental assegura que no pot encara anunciar resultats sobre aquest procés i que necessita més temps per procurar trobar la solució més satisfactòria per als empleats de les instal·lacions.

 

D’altra banda, i pel que a fa a les condicions de possibles extincions indemnitzades dels treballadors, que es donarien en el cas que el procés de reindustrialització conclogués sense un comprador o amb un que adquirís només part de les instal·lacions, els treballadors han traslladat una oferta de pla social que ha estat valorada inicialment per la direcció de Continental com “inviable”.

Per aquest motiu, aquest dijous s'ha convocat una nova reunió on s'analitzaran i plantejaran noves solucions per ambdues parts.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.
Més informació