Els treballadors de la Continental, en lluita pels 760 llocs de treball

Els manifestants, que han estat acompanyats pels pensionistes de Rubí, s’oposen a la voluntat de l’empresa de vendre la planta que té a la ciutat

La plaça de l’Estació  de Rubí ha acollit aquest dissabte al matí una multitudinària manifestació dels treballadors de la fàbrica Continental Automotive. La companyia de fabricació automobilística va anunciar la seva intenció de vendre la planta que té a Rubí, posant en risc els llocs de treball de 760 persones; 400 de les quals són veïnes de la ciutat. Els manifestants s’han desplaçat des de la zona dels ferrocarrils catalans fins a les portes de l’Ajuntament.

Manifestants

Manifestants

El Moviment per unes pensions públiques dignes a Rubí s’ha unit a la manifestació per donar suport als treballadors, ja que són conscients que cada lloc de treball que es perd és un ingrés menys en les cotitzacions de la Seguretat Social i un motiu de precarització dels llocs de treball. Els pensionistes també han mostrat la seva solidaritat amb els empleats de la multinacional durant les concentracions setmanals que fan a les portes del consistori. 

Pensionistes de Rubí

Pensionistes de Rubí

 

La Continental és una de les dues empreses que més factura a Rubí, però assegura que ha hagut de dur a terme aquest “procés de reindustrialització” davant la disminució de les vendes en el sector de l’automoció, en una operació que afecta la companyia a escala mundial. 

Manifestants mostrant pancartes

Manifestants mostrant pancartes

 

Més informació