Els treballadors de la Continental es manifestaran aquest dissabte a Rubí

També participaran els pensionistes de Rubí per mostrar el seu suport als 760 treballadors de la Continental

Aquest dissabte 14 de desembre, a les 11 h, s’ha convocat una manifestació dels treballadors de la fàbrica Continental Automotive, que veuen amenaçats 760 llocs de feina, després que la companyia anunciés la seva intenció de vendre la planta que té a Rubí i que dóna feina a una gran majoria de persones que viuen a la ciutat. La capçalera sortirà de la plaça de l’Estació, al costat dels ferrocarrils catalans, i recorrerà els carrers del centre de la ciutat fins a arribar a les portes de l’Ajuntament.

El Moviment per unes pensions públiques dignes de Rubí ha emès un comunicat en el qual han informat que s’hi sumaran a la manifestació de dissabte per donar el seu suport als treballadors, conscients que cada lloc de treball que es perd és un ingrés menys en les cotitzacions de la Seguretat Social i un motiu de precarització dels llocs de treball. De fet, els pensionistes de Rubí ja han mostrat la seva solidaritat amb la plantilla durant les concentracions setmanals que fan a les portes del consistori.

La multinacional Continental és una de les dues empreses que més factura a Rubí, però assegura que ha hagut de prendre aquesta decisió, que anomena procés de reindustrialització, davant la disminució de les vendes en el sector de l'automoció, en una operació que afecta la companyia a escala mundial.

A la planta de Continental de Rubí treballen 760 persones, i aproximadament 400 d’elles són de Rubí. La resta procedeixen d’altres localitats veïnes com Barcelona, Badia del Vallès, Sabadell, Cerdanyola, etc.

Més informació