Els pensionistes mostren la seva solidaritat amb la plantilla de Continental

El Moviment per unes pensions públiques dignes de Rubí mostra el seu suport als treballadors de Continental Automotive durant la concentració setmanal

Un altre dimarts més, el Moviment per unes pensions públiques dignes de Rubí ha convocat una concentració a les portes de l’Ajuntament per exigir unes pensions públiques dignes. Aquest cop però, també han mostrat el seu suport a la plantilla de Continental, que veu amenaçats 760 llocs de treball, amb una majoria de treballadors que viuen a Rubí.

Els pensionistes han mostrat el seu suport amb pancartes a la plantilla de Continental. FOTO: Joaquim Gràcia

suport

 

Els pensionistes han recordat que cada lloc de treball que es perd és un ingrés menys en les cotitzacions de la Seguretat Social i un motiu de precarització dels llocs de treball. En aquest sentit, la setmana passada ja van acordar en assemblea solidaritzar-se de forma activa amb els treballadors i treballadores de Continental Automotive.

A la manifestació de la setmana passada va intervenir el reconegut activista i economista Ramon Franquesa, que va denunciar els fons privats de pensions com una forma de “saquejar i robar a la gent”, i qui tornarà a oferir una xerrada per explicar de forma comprensible el model de motxilla austríaca demà a les 18:30 h a l’edifici Rubí Forma, davant la rambleta de Joan Miró.

Més informació