Els pensionistes de Rubí se solidaritzen amb els treballadors de la Continental

Els pensionistes recorden que cada lloc de treball que es perd és un ingrés menys en les cotitzacions de la Seguretat Social i precaritza els llocs de treball

Els pensionistes de Rubí han comunicat que han acordat en assemblea general solidaritzar-se de forma activa amb la plantilla formada pels 760 treballadors i treballadores de Continental Automotive.

La setmana passada s’anunciava que la companyia vol sotmetre la planta que té a Rubí a un procés de reindustrialització davant la disminució de les vendes en el sector de l'automoció, en una operació que afecta la companyia a escala mundial.

Per als sindicats majoritaris, aquesta reindustrialització realment és una venda, el que podria suposar una pèrdua de llocs o de condicions de treball, per la qual cosa han establert un període de negociació de sis mesos amb la direcció de l’empresa.  

 

Els pensionistes de Rubí asseguren no entendre com una empresa solvent i amb un gran volum  de vendes i facturació com Continental, en comptes d'actualitzar i adaptar la fabricació als nous temps, amenaci amb el tancament de la fàbrica si no hi hagués un comprador.

Els pensionistes recorden que cada lloc de treball que es perd és un ingrés menys en les cotitzacions de la Seguretat Social i precaritza els llocs de treball.

Per aquest motiu han emès un comunicat on expressen públicament la seva solidaritat de forma activa amb el personal de Continental, per la defensa dels seus drets i llocs de treball.

Més informació