Correus es compromet a revisar el servei postal a Sant Muç

Els veïns d'aquesta urbanització de Rubí no reben la correspondència a domicili

Sant Muç és una urbanització de Rubí on antigament primaven les segones residències. Amb el pas del temps però, s’ha convertit en un barri més de la ciutat, habitada majoritàriament per veïns que hi viuen habitualment, però on no arriba el servei de Correus

Ara, tal i com informa l'Ajuntament de Rubí, el president de Correus, Juan Manuel Serrano, s'ha compromés a revisar l'estat del servei domiciliari a Sant Muç i desencallar la situació. Ho ha fet en una reunió amb l'alcaldessa de la ciutat, Ana María Martínez, a la seu central de l'empresa, a Madrid. 

Martínez ha demanat que el servei bàsic de correus arribi a Sant Muç i que els veïns puguin rebre a domicili correspondència, certificats i paqueteria que actualment han de recollir a les casetes postals situades a l'entrada de la urbanització o a l'oficina del carrer Terrassa.

La primera edil ha recordat que aquest fet representa un greuge comparatiu amb els rubinencs que viuen a les altres urbanitzacions del districte 2 i a la resta de la ciutat, amb la dificultat afegida que li suposa als veïns que tenen mobilitat reduïda, gent gran i aquelles persones que no tenen cotxe. 

L’alcaldessa, amb el president de Correos (foto: Ajuntament de Rubí)

L’alcaldessa, amb el president de Correos. FOTO: Ajuntament de Rubí

"La reunió ens dona motius per ser optimistes. Estem culminant un llarg i complex procediment per garantir també a Sant Muç el servei postal a domicili, atesa una reivindicació històrica”, ha dit l'alcaldessa.

En aquest sentit, el grup municipal Veïns per Rubí també va presentar en el ple municipal del passat mes de maig una moció per reclamar el servei postal als veïns de Sant Muç, en el que consideren "una contradicció i un greuge comparatiu" amb la resta d'urbanitzacions.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació