Fridays For Future Rubí busca consolidar-se a la ciutat

Una quinzena de joves assisteixen a l'activitat "per donar-se a conèixer" del moviment ecologista

Fridays For Future Rubí ha organitzat aquest divendres a l'Espai Jove Torre Bassas un acte de presentació per tal de "donar-se a conèixer". "Volem potenciar que la gent ens conegui, vingui i es quedi amb nosaltres", ha explicat Clàudia López, una de les portaveus del grup. Aconseguir més implicats és un dels objectius del grup de jovent rubinenc contra el canvi climàtic, present a la ciutat des del passat novembre

Una quinzena de joves ha assistit a l'activitat, on s'han explicat els objectius del moviment i s'ha fet un kahoot de preguntes sobre el canvi climàtic. Per acabar, hi havia berenar per a tots els assistents. El col·lectiu es reuneix a Torre Bassas cada divendres a les 17:30 h des de fa dues setmanes. 

Fridays For Future Rubí ja ha fet diverses reunions i ha organitzat una manifestació coincidint amb l'encesa de llums de Nadal a la ciutat. Ara per ara, però, pretenen centrar-se en "educar-se i educar sobre l'emergència climàtica des de transversalitat" més que en accions concretes. 

L'acte ha comptat amb la presència d'Andrés Medrano, regidor de Sostenibilitat i Medi, que ha volgut recordar que l'Ajuntament va aprovar una moció un dels punts de la qual era "donar suport al moviment Fridays For Future". Medrano ha declarat que "és important que aquests joves aportin aire fresc i ens avaluïn i fiscalitzin contínuament".