L'alcaldessa de Sant Cugat, en contra que es torni a obrir el camp de golf de Can Sant Joan

Mireia Ingla ha fet arribar una carta al director de l'Incasòl per mostrar-li el seu desacord en tornar a obrir el camp de golf

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, discrepa de la voluntat de l'Incasòl de tornar a posar en marxa el camp de golf de Can Sant Joan. En una carta, Ingla s'adreça al director de l'Institut Català del Sòl, Albert Civit, i li expressa el seu desacord. "Un cop coneguda la voluntat de l'Incasòl de tornar a posar en marxa l'activitat esportiva de Golf en els terrenys del camp de golf de Can Sant Joan, li faig arribar que no comparteixo la voluntat de l'Incasòl en què aquesta activitat continuï a l'espai mitjançant una nova concessió administrativa perquè una empresa exploti els terrenys i les instal·lacions existents durant un període de temps encara per determinar", conclou.

Més info: La Generalitat treballa per reobrir el camp de golf de Can Sant Joan

Quan es va conèixer la notícia de la decisió de l'Incasòl, propietari dels terrenys, que s'ubiquen entre els termes municipals de Rubí i de Sant Cugat, la tinenta d'alcaldia de la CUP Núria Gibert ja va manifestar el seu malestar per la situació.

De fet, el ple de Sant Cugat va aprovar el març del 2019 una moció que mostrava la voluntat del plenari que el camp de golf passés a ser un gran parc urbà obert a la ciutadania.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.