La lluita contra la desigualtat de gènere continua a Rubí

Durant tota la setmana es continuaran realitzant diferents activitats per reivindicar la igualtat de drets i oportunitats de la dona

Comença una nova setmana a Rubí sense passar per sobre d'un cap de setmana ple d'accions reivindicatives en el marc del 8-M. El dissabte va començar fort amb tot un dia d'activitats al Celler de la ciutat. El festival multidisciplinari organitzat per l'entitat juvenil i musical La Sonik va omplir el recinte i va realitzar diferents activitats com un dinar popular, recital de poesia, exposicions fotogràfiques i taules rodones on debatre i reivindicar la igualtat de drets i oportunitats de la dona.

L'acte es va allargar fins a la matinada del dissabte al diumenge donant pas al 8-M que va estar marcat per diferents actes com per exemple l'organitzat per l'Ajuntament de Rubí a la plaça nova de l'Estació de Ferrocarrils per anar en grup cap a la manifestació al centre de Barcelona.

D'altra banda, el Dia Internacional de la Dona no s'acaba aquí per la ciutat de Rubí que encara comptarà durant tota la setmana amb diferents activitats reivindicatives de caràcter feminista.

Les activitats

 

Dilluns 9 de març

  • Tertúlia: "Feminisme, violències i vida quotidiana. En parlem? a càrrec de Betlem Cañizar Bel, llicenciada en Humanitats i activista feminista (a les 18h a l'Ateneu municipal).
  • Xerrada: "Construïm feminisme, desmuntem el patriarcat", a càrrec de Sònia Guerra López, diputada al Congrés i secretària de Polítiques Feministes del PSC (A les 18h a la seu de l'agrupació del PSC Rubí). 

Dimarts 10 de març

  • Xerrada: "Noves masculinitats", a càrrec de Santiago Luque, psicòleg de la Fundació AGI. Nous rols per una convivència en igualtat (a les 18h a l'Auditori Rubí Forma)

Dimecres 11 de març

  • Hora del conte: "Clementina i altres contes feministes", a càrrec de Sherezade. (A les 18h a l'Auditori Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler)
Més informació