Milers de rubinencs i rubinenques surten al carrer per a celebrar el Carnaval

A les 18:30h es va donar el tret de sortida de la gran rua de Carnaval, on 16 comparses i més d'un centenar de participants, van sortir pel centre de la ciutat

Milers de rubinencs i rubinenques han sortit al carrer durant el cap de setmana del 10 i l'11 de febrer per celebrar el Carnaval. En una de les festivitats més acolorides i divertides de l'any, la ciutadania de Rubí ha gaudit de la programació especial del mític Carnestoltes.

Abans del dissabte, la ciutat ho tenia tot a punt per a la gran festa de les disfresses. El dijous 8 de febrer, l'edRa va celebrar el 37è Concurs de Màscares, on més de 150 propostes van competir per a alçar-se amb el premi de les tres categories. Itziar Cantora, Montse Gallén i Ariadna Nuño van ser les guanyadores dels seus respectius grups.

Més info: Es celebra el 37è Concurs de Màscares d'edRa

El dissabte va venir el plat fort. A les 18:30h es donar el tret de sortida de la gran rua de Carnaval, on 16 comparses i més d'un centenar de participants, van sortir pels carrers de Rubí al ritme de la música més actual i mítica. La majoria dels integrants van ser de diferents centres educatius de Rubí, que competeixen per guanyar els tres premis a millor comparsa. El pòdium del concurs es podrà saber el dimarts 13 de febrer.

Comparsa de la rua del disante. Foto: Carmelo Jiménez

Comparsa de la rua del disante. Foto: Carmelo Jiménez

Més info: FOTOS I Rubí es disfressa de colors i diversió amb la rua de Carnaval

 

La post rua es va celebrar de 19h a 22h a la Plaça Doctor Guardiet amb la sessió musical de DJ Enka i l'activitat Les comparses a l'olla. Acte seguit, La SoniK va fer la seva festa alternativa a l'Espai 14\13 del Pinar, amb Vallès Dub School i The Youth Meeting.

 

Diumenge al matí, la rua infantil va sortir de la plaça Pere Aguilera fins a arribar-hi a la Rambla del Ferrocarril. Centenars de nens i nenes van recórrer els carrers del centre de la ciutat amb les seves famílies i amics i al ritme de dues batucades. El Rei Carnaval i la Reina Encarna van encapçalar tant aquesta cercavila com la del dia anterior.

Participants de la rua infantil de diumenge. Foto: Carmelo Jiménez

Participants de la rua infantil de diumenge. Foto: Carmelo Jiménez

Més info: FOTOS | Èxit de la rua infantil de Carnaval

 

Els actes del Carnaval tancaran aquest dimecres 14 de febrer a les 18h amb la Crema de la Sardina.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.