Neix una plataforma per reivindicar el camp de golf com a espai verd per a la ciutadania

Les entitats que la integren consideren que la pressió ciutadana és vital per aturar la privatització d’aquest espai

Neix la nova plataforma Reconvertim el Camp de Golf Rubí- Sant Cugat, impulsada per Rubí d'Arrel i l’Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura (ADENC).

Tal com expliquen a través d’un comunicat, el seu objectiu és que les administracions públiques, especialment l’Institut Català del Sòl (INCASÒL) de la Generalitat de Catalunya, elimini el camp de golf i el reconverteixi en un gran parc interurbà, una gran zona verda oberta a tota la ciutadania.

Com ja va informar en exclusiva el TOT, el camp de golf de Can Sant Joan, ubicat entre els termes de Sant Cugat i Rubí, té molts números de tornar a ser un espai destinat a la pràctica d’aquest esport i no pas un gran parc interurbà per al gaudi dels ciutadans.

Més info: La Generalitat treballa per reobrir el camp de golf de Can Sant Joan

“Després de les últimes novetats en relació a aquest projecte, creiem fermament que la pressió ciutadania és l'única que pot aturar les intencions de l’INCASÒL, que són continuar amb la privatització de l’espai per al gaudi d’uns pocs. És per això que ens hem organitzat i que demanem la màxima implicació ciutadana”, han explicat a través d’un comunicat.

La presentació oficial es farà de forma telemàtica el pròxim dimarts en obert i s’explicaran en detall totes les accions que la plataforma vol portar a terme per reivindicar aquest espai, que ha estat una vàlvula d’escapament per a molts veïns durant el confinament.  

Tanmateix, la plataforma ja compta amb una web des d'on es pot donar suport al manifest que han elaborat, ja sigui a títol individual o bé com entitat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.