Ocupació de cases adossades al carrer Johannes Kepler de Rubí

Els veïns expliquen que l’ocupació ha tingut lloc fa dues setmanes i ja ho han posat en coneixement de l’Ajuntament de Rubí

Només cal passar pel carrer Johannes Kepler de Rubí i observar les diverses terrasses que conformen tota una filera de cases adossades d’una promoció relativament nova. Hi ha gossos, joguines, i alguna finestra oberta del menjador deixa entreveure un mobiliari escàs. Curiosament, tots els llums de les terrasses exteriors estan encesos malgrat que és de dia. Segons els veïns, aquest conjunt de cases pertanyents a la zona coneguda com a segle XXI, han estat ocupades de manera il·legal des de fa dues setmanes.

Veïns consultats sobre l’ocupació expliquen que “ara fan menys soroll perquè al matí dormen però la primera setmana va haver-hi molt de soroll. No hi ha civisme”, i afirmen que la situació s’ha posat en coneixement de l'Ajuntament de Rubí.

 

Des del consistori informen que, en aquest cas, com en qualsevol altra ocupació d’un habitatge, s’ha seguit el mateix procediment i s’ha avisat a la propietat d’aquestes cases, l’origen de les quals és desconegut per la llei de protecció de dades. Tot i això, recorden que sense una denúncia per part de la propietat i una sentència judicial, la policia no pot actuar.

Tanmateix, i per mantenir la convivència l’Ajuntament assegura que la Policia local ha augmentat la vigilància en el barri i s’ha mantingut una reunió amb els veïns i veïnes del sector Z.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?