La Plataforma Reconvertim el Camp de Golf demana celeritat a l'Incasòl

Sol·licita un calendari de treball "clar" i tramitar les modificacions urbanístiques pertinents per crear un gran parc

La Plataforma Reconvertim el Camp de Golf ha demanat a l’Institut Català del Sòl (Incasòl), propietari dels terrenys en estat d'abandonament, major celeritat per començar els tràmits per fer les modificacions urbanístiques pertinents i crear un gran parc interurbà per a la ciutadania.

També li demanen fer un manteniment i sega dels terrenys, ja que les tanques encara continuen posades, tot i que malmeses, i hi ha moltes deixalles, sobretot al voltant de les antigues instal·lacions, on hi havia el servei de recepció i restauració. 

Més info: Degradació de les instal·lacions del camp de golf de Can Sant Joan

Des de la plataforma asseguren que "actualment només hi ha declaracions de bones intencions però no fets" i expliquen que troben a faltar un calendari de treball "clar", després que a finals de setembre passat, el vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, anunciés que la Generalitat alliberaria 60 hectàrees per crear un pulmó verd entre Rubí i Sant Cugat. 

Més info: Puigneró anuncia que l’antic camp de golf de Can Sant Joan serà finalment un parc

La plataforma insisteix novament a participar en la celebració periòdica de reunions entre els dos consistoris afectats i l'Incasòl, que permetin fer un seguiment dels acords i dels treballs que es realitzen. "Ens preocupa especialment la poca concreció sobre les hectàrees que no entraran en el futur parc", en referència a la seva quantitat i futurs usos, han manifestat des de la plataforma.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.