La plataforma Reconvertim el Camp de Golf vol definir una estratègia conjunta amb Rubí i Sant Cugat

Sol·licita una reunió amb els dos ajuntaments setmanes després d'organitzar una marxa ciutadana per reivindicar la conversió del camp de golf en un gran parc interurbà per a la ciutadania

La plataforma Reconvertim el Camp de Golf ha sol·licitat reunir-se amb els ajuntaments de Rubí i Sant Cugat amb l’objectiu de definir una “estratègia conjunta” per definir el destí d’aquests terrenys, actualment propietat de l’Institut Català del Sòl (INCASÒL).

Ho ha fet després d’organitzar, fa escasses setmanes, una marxa ciutadana que va reunir centenars de veïns de Rubí, Sant Cugat i Sant Quirze per reivindicar la seva conversió en un pulmó verd per a la ciutadania i per afavorir la biodiversitat de la zona, que connecta el torrent i la bassa dels Alous.

La plataforma ha expressat la seva preocupació per les últimes declaracions del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, en les quals assegura que l’objectiu és recuperar l’activitat esportiva del camp de golf.

En aquest sentit, Albert Civit, director de l’Incasòl, ja avançava a finals d’octubre que la idea de la Generalitat és reobrir el camp de golf amb un format més petit que l’actual i enfocat a l’esport base

Més info: La Generalitat treballa per reobrir el camp de golf de Can Sant Joan .

La plataforma, que compta amb el suport de 50 entitats i ha recollit 1.500 signatures a títol individual, considera que els consistoris de Rubí i Sant Cugat haurien de ser “proactius i dur a terme totes les decisions polítiques en favor de tota la ciutadania”.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.