Es realitzen les proves de coronavirus a 16 persones de la residència Amanecer

Les proves de la Covid-19 s'han fet a 16 usuaris del centre amb simptomatologia en les darreres 48 hores

Una doctora i una infermera del Consorci Sanitari de Terrassa han fet el test de coronavirus a 16 persones que han desenvolupat simptomatologia en les darreres 48 hores a la residència de gent gran Amanecer, segons Ràdio Rubí. El resultat de les proves, que ja es troben al laboratori, se sabrà pròximament, tenint en compte la saturació de feina d'aquests dies. Tot i això, la directora del centre, Lina Arranz, ha declarat a la ràdio municipal que tots els usuaris estan responent bé al tractament i que les seves famílies estan informades de la situació. Aquest mateix dilluns es confirmava que una usuària de la residència havia estava contagiada per coronavirus i estava ingressada des del passat dissabte.

 

Tanmateix, aquest dijous, la residència per a gent gran El Cel, situada a l’avinguda de l’Estatut de Rubí, també ha confirmat que té un cas de coronavirus Ràdio Rubí. El pacient està aïllat des de diumenge, quan va començar a tenir els primers símptomes, i aquest dimarts s’ha corroborat que s’ha contagiat de Covid-19.

 

Segueix l'última hora sobre el coronavirus a Rubí a través de les nostres xarxes socials TwitterFacebookWhatsApp i Instagram, o a través del nostre butlletí diari.