Rubí encén els llums de Nadal

Espectacle de llums i música en la tradicional encesa de llums de Nadal de Rubí

Aquest divendres a la tarda ha tingut lloc la tradicional encesa de llums de Nadal a Rubí, que ha comptat amb una gran afluència de persones. L’espectacle ha començat a les 18 h, amb una xocolatada i banda musical a la plaça del Doctor Guardiet.

Xocolatada a la plaça Dr. Guardiet. FOTO: Redacció

Des de d’allà ha sortit moments després el cercavila fins a les portes de l’Ajuntament, on s’ha projectat un vídeomapping conduït pel Mag Rubisenc a la façana de la casa consistorial. La plaça ha estat l’escenari principal de l’encesa de llums, que ha anat de la mà d’un grup de petits que formen part del Consell d’Infants.

 
Una gran afluència de persones ha assistit a l'espectacle de llum i música de la tradicional encesa de Nadal a Rubí. FOTO: Redacció

Poc després ha arribat el Tió gegant a la plaça Pere Aguilera acompanyat dels músics que, juntament amb el cercavila, han anat cap a l'Illa de la Llum, situada al carrer Pere Esmendia, on s’ha inaugurat després de fer un compte enrere el túnel de la llum, un passadís de bombetes LED que repeteix per segon any.

Laberint de llum a la plaça Onze de Setembre. FOTO: Redacció
L’Illa de la Llum s’ha ampliat amb dos arbres transitables a la plaça Catalunya i un laberint a la plaça Onze de Setembre.
El Tió gegant recorrent el centre de la ciutat. FOTO: Redacció
 
Amb aquest acte es dona el tret de sortida a la programació de Nadal i Reis a Rubí, que inclou més de 400 propostes i que ja s'ha presentat a la ciutat.

 

Més informació